Kattörat bara loggan.png

"Min resa är som alla andras, unik" 

Välkommen till Kattörat
En podcast där jazzmusiker berättar om sin resa från sängkammaren till scenen.

Följ oss på sociala medier

Viktoria Tolstoy

Viktoria Tolstoy

I veckans avsnitt så träffar vi Viktoria Tolstoy. En mycket folkkär och framgångsrik jazzsångerska. När vi träffas är vi i en gömd studio och replokal i utkanterna av Stockholm. Hon är här för att repa inför ett kommande gig, men hon tar sig tiden att talas vid. Vi sätter oss i kontrollrummet bredvid mixerbordet. 

Viktoria Tolstoy är en av våra mest framgångsrika jazzsångerskor. Hon har spelat med så gott som alla stora svenska musiker. Hon turnerar världen över men har också rört sig en hel del i andra publika sammanhang som Tv-shower och liknande.

Lyssna på hennes musik här  

Georg Riedel

Georg Riedel

Lars Jansson

Lars Jansson