Kattörat bara loggan.png

"Min resa är som alla andras, unik" 

Välkommen till Kattörat
En podcast där jazzmusiker berättar om sin resa från sängkammaren till scenen.

Följ oss på sociala medier

Karin Hammar

Karin Hammar

En jazztrombonist i världsklass!
När jag kommer i trapphuset så hör jag ett svagt och dovt ljud av en trombon. Jag knackar ett par gånger innan dörren öppnas. Karin möter mig skrattandes och berättar att hon ljudisolerat sin klädsammare, och gjort den till ett övningsbås.

Karin Hammar är trombonisten som spelar med allt och alla. Allt från solokonserter till tv-produktioner. Hon talat i avsnittet om hennes övning, hårda disciplin och hennes fantastiska tid på Framnäs folkhögskola. Även hur hon lämnade Boden i Norrbotten för ett liv i Stockholm. 

Lyssna på hennes musik här 

Dan Berglund

Dan Berglund